دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
 محمدباقر نوبخت در برنامه دو شب پیش پایش با اشاره به شرایط رکود تورمی کشور گفت: اگر اثبات بشود که یکی از مشکلات کشور ما تورم است و با این بودجه آن تورم تشدید پیدا می‌کند، باید این موضوع را هم قبول کنیم که ما در یک رکود تورمی هستیم. باید هم تلاش کنیم که تورم کنترل شود، هم اینکه اقتصاد را از رکود خارج کنیم. همه تلاش ما و بانک مرکزی این است که سیاست پولی انقباضی را پیاده‌سازی کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از شرق،رئیس سازمان برنامه‌وبودجه به افزایش قیمت کالاها اشاره کرد و افزود: افزایش قیمت کالاها دلایل مختلفی دارد. گاهی قدرت خرید مردم بالا می‌رود و چون تقاضای خرید زیاد است، قیمت‌ها هم بالا می‌رود یعنی به دلیل ازدیاد تقاضا، قیمت‌ها بالا می‌رود. اما گاهی هزینه‌های تولید آن‌قدر بالا می‌رود که قیمت کالاها زیاد می‌شود. شرایط فعلی فشار هزینه است. در گزارش مرکز آمار آمده که مصرف خانوار کاهش داشته است. متأسفانه قدرت خرید مردم و مصرفشان تقلیل یافته است. افزایش قیمت کالاها نیز به دلیل افزایش قیمت ارز و مواد اولیه است.

نوبخت با تأکید بر اینکه دشمن می‌خواهد کشور را زمین‌گیر کند، افزود: در این شرایط همچنان چرخ توسعه و عمران کشور می‌چرخد و در هشت‌ماهه گذشته ۵۲ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های عمرانی هزینه شده است. این در حالی است که بودجه عمرانی سال ۹۹، ۸۸ هزار میلیارد تومان بوده که به معنای تحقق ۵۹درصدی بودجه عمرانی کشور است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار